Големата преселба од Форца во Кеикс (ФОТО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Во преодниот рок за каратисти се случи големата преселба на членови на КК Форца, при што седумина преминаа во Кеикс, а двајца во Гладијатор од Велес.

Кеикс се засили со Сајра Морина, Мевлуд Мемеди, Јусра Адеми, Јасин Османи, Арта Буши, Јанина Дардишта и Јон Дардишта. Додека во Гладијатор преминаат братот и сестрата Марко и Марија Бунтевски.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone