Витали Кличко: Искуството на Владимир ќе му ја донесе победата над Џошуа
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Витали Кличко е сигурен дека неговиот брат Владимир ќе го победи Ентони Џошуа во нивната средба на 29 април во Лондон. Средбата ќе биде за две од светските титули во тешка категорија.

„Владимир успешно ја заврши првата фаза од подготовките. Сега заминува на камп во Австрија, а една недела пред самиот меч ќе отиде во Лондон. Владимир веќе ги одработи тренинзите за физички кондуција, а сега главната задача ќе биде спарингот. Ќе дојдат многу партнери кои имаат сличен стил на борба како Џошуа. Уверен сум дека Владимир повторно ќе се докаже. Неговото искуство ќе го победи младешкиот елан“, информира Витали Кличко.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone