Васо Бакочевиќ поразен во Абу Даби
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

vaso bakocevic abu d

Васо Бакочевиќ (09/01/21) се бореше на „Абу Даби воини 3“ настанот против Вејлон Лоу (16-7-1NC).

Американецот (34) го победи со едногласна одлука на Црногорецот. Лоу на мерењето за мечот во лесна категорија беше дури 4 килограми потежок и 20 проценти од неговата плата ќе оди кај противникот.

Бакочевиќ со овој поразо ја прекина низата од пет последователни победи.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone