Буакав украден против кунг фу мајсторот од Шаолин Ји Лонг (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

bukav-jo-lin

Буакав Банчамек по втор пат се бореше во Кина против Ји Лонг.

По минатогодишната победа над шаолинскиот кунг фу мајстор, Тајланѓанецот на Ву Лин Фенг настанот очигледно ограбен во реваншот со домашниот борец.

Промоцијата ВФЛ/ WLF нема интегритет кои во Кунлун фајт ги покажуваше досега и ваквите работи се чести на нивните настани.

https://youtu.be/vzK59FtaO0s

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone