Буакав го скрши немоќниот Хлали (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Букав Банчамек својата трета борба оваа година ја одработи во Бангкок.

Во главната борба на првиот настан на организацијата Ол стар фајт на крајот од првата рунда го нокаутира немоќниот Французин Азиз Хлали.

Хлали има победа во 2015 година против шампионот на Лумпини Сингдам Кијатмукао.

Пакорн со одлука на судиите беше подобар од Џулиј Лоб.

На линкот можете да го видите целиот настан од Бангкок, а мечот Букак-Хлали почнува на 1:17:23.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone