Борците со големо мнозинство прогнозираат победа на Миочиќ (ВИДЕО)
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Во анкетата спроведена на десетина борци на ММА девет од нив предвидуваат победа на Миочиќ против Нгану.

Каел Сонен и борците на УФЦ Стефан Томсон, Колби Ковингтон, Кертис Блајдес кој во Загреб се бореше со Нгану, Шејн Бургос, Мет Фреол, Нил Мањи, Марвин Ветори и Дастин Ортиз предвидуваат победа на Миочиќ.

Сонен истакна дека нема полош прогнозер од него, но едноствно има премногу непознаници за Нгану.

Од анкетираните само Џереми Кенеди го избра Нгану.

„Тешко е да се оди против шампионот, но се чини дека Нгану е создаден во епрувета на УФЦ Перформанс институтот. Тој е совршен тешкаш“.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone