Бени Османоски утре се бори против Италијанец на Најдоброто од Спарта
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Нашиот Бени Османоски има борба против Италијанец на Бест од Спарта фајт гала 9 во Амрисвил, Швајцарија, во К-1 до 82 килограми. Борбата е во три рунди по три минути.

„Требаше да ја бранам светската титула, но не профатив, бидејќи цел месец постам на исламскиот месец Рамазан. Поради ова не можев да се подготвам за 5 рунди по 3 минути. Но, ова е многу јака борба против добар, искусен, млад и силен борец. Не знам многу за него, само знам дека утре ќе стои пред мене во рингот, па што ќе сака господ тоа ќе биде“, изјави Бени Османоски за Ipon.mk.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone