Абдурахим Идризи шампион во кати на Македонија
Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Abdurahim prv na Drzavno 2015 kadeti

Абдурахим Идризи покажа зошто бил земан во репрезентацијата на Македонија на Севтското првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 година. Тој и денес на Државното превснтсво за кадети, јуниори и јуниори 21,  како член на КК Форца, стана државен првак за кадети во кати.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...

Сподели...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone